Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Homenatge a tres Policies Locals de Navàs amb més de 30 anys de servei

Al centre de la imatge Josep Castellana, Antonio Pascual i Miquel Suñé, envoltat d'antics companys de la Policia Local de Navàs i l'alcalde Jaume Casals
Al centre de la imatge Josep Castellana, Antonio Pascual i Miquel Suñé, envoltat d'antics companys de la Policia Local de Navàs i l'alcalde Jaume Casals

L'Ajuntament de Navàs ha fet aquest matí un homenatge als tres primers Policies Locals que va tenir el poble, en motiu de la seva jubilació i tots amb més de 30 anys de servei. Els tres agents són Miquel Suñé, Antonio Pascual i Josep Castellana.

L'alcalde de Navàs, Jaume Casals, el regidor de Governació Joan Fernández i l'agent Sílvia Barranco han lliurat les plaques als homenatjats. L'alcalde de Navàs, ha destacat dels tres agents pioners de la Policia Local la seva predisposició a millorar la seguretat del municipi, voluntat de servei i la proximitat amb que van saber exercir les seves actuacions.

Els tres agents han rebut amb sorpresa l'homenatge, acompanyats de ls familiars més propers, de bona part de la plantilla de treballadors i funcionaris de l'Ajuntament i d'antics membres de la Policia Local que han retornat a Navàs per participar en aquest homenatge.

Miquel Suñé que havia estat caporal, ha agraït el reconeixement bo i fent constar que li agradaria tornar 30 anys endarrere per reviure de nou l'experiència d'aquesta etapa de la seva vida. Josep Castellana i Antonio Pascual també han donat les gràcies per l'homenatge.

La Policia Local de Navàs va implantar-se el mes de març de 1980, després d'un període protagonitzat per vigilants locals i serenos, i sobretot motivat com a resposta de l'Ajuntament a la sensació d'inseguretat que hi havia al poble arran dels atracaments ocorreguts a l'oficina del Banc de Bilbao.

Un dels moments més emotius de l'homenatge ha estat el retrobament amb antics companys de la Policia Local de Navàs, que ara estan dispersos per la geografia catalana en l'exercici professional de les seves funcions policials.

L'acte ha finalitzat amb un aperitiu amb productes de proximitat de Navàs, i una animada tertúlia farcida de bons records entre els antics i nous companys de l'Ajuntament de Navàs que no s'han volgut perdre aquest merescut reconeixement.

Compartir:

Darrera actualització: 20/05/2015 14:34 Total visites: 2922