Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Joan Soler tria un cava i cinc vins pel Maridatge de Palà

imatge

L’enòleg Joan Soler ha fet la tria de sís vins pel Maridatge de la III Mostra de Vins del municipi de Navàs, que es farà al Teatre Municipal de Palà de Torroella el dia 7 de març, en el marc dels actes de la Festa de l’Arrossada de Castelladral.
Aquest any, els vinyaires de Navàs han presentar trenta mostres de vins procedents de diferents vinyes d’arreu del municipi, elaborats a partir d’una sola varietat de raïm o amb combinacions imaginatives de cupatges.
Per primera vegada s’ha presentat i triat pel maridatge una proposta de cava elaborat amb picapoll, que va causar sorpresa i admiració a l’enòleg. Joan Soler, també va triar dos vins blancs, el primer elaborat amb pansera i moscat, i el segon amb macabeu, pansera, malvasia i trobat. Dels dos negres escollits, un està elaborat a base de sumoll i l’altre a partir d’un cupatge de cabernet, sumoll i mandó.
El sopar de maridatge, que un any més prepararà el xef del restaurant To+ de Palà de Torroella, David Garcia, el tancarà un vi dolç de garnatxa de la collita de 2011.

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 07:58 Total visites: 5506