Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Mostra de Verema posa en marxa la Fira de Tardor

imatge

La Fira de Tardor s'ha posat en marxa amb la Mostra de Verema, un passeig per un món ple de sensacions i vivències, amb l'univers vinyaire com a comú denominador. Una jornada plena de petits plaers com funyar raïms, fer tast de vins, comprar productes ecològics, passejar pel poble on el comerç treu l'aparador al carrer, fer visites a l'interior de les entranyes d'una tina amb els comentaris d'una experta en el tema com Maria Estruch, o tornar a beure en porró per reviure les pessigolles que fa el vi quan passa per la gola...

Avui diumenge, la mostra d'artesania omplirà la plaça de l'Ajuntament i el centre del poble, amb una trobada de puntaires, torneig d'escacs, danses tradicionals, concurs de grafitis i sardanes.
La jornada d'ahir va estar marcada per un ambient festiu i comercial, amb parades de productes ecològics i un carrer i plaça de l'Església que feien goig de passar-hi de gent i caliu que hi havia. El celler Fargas de Salelles van fer una presentació dels seus productes i de la seva filosofia de treball relacionada amb la vinya i el vi.
Els comerços van bastir parades al carrer, al passeig hi havia mercat setmanal, tot el centre de la població bullia i el bon temps mostrava bons auguris per fer una gran Fira de Tardor.
El dia abans es va viure una jornada relacionada amb l'alimentació plena d'interès, amb la terapeuta nutricional Mercè Parcerisa, que va parlar dels valors i les propietats dels aliments i la seva relació directe amb la salut, en una acte que es va fer a les dependències de l'Escola Diocesana de Navàs.
El cap de setmana també ha estat el punt de sortida de la segona campanya del Navàs T'APAssiona, amb tretze bars-restaurants que competeixen per veure qui fa les tapes més bones acompanyades d'una copa de vi de l'Oller del Mas. Les primeres colles ja s'han deixat veure pels establiments a la recerca dels petits plaers que ens fan la vida més agradable.

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 08:01 Total visites: 4290

Enllaços Externs