Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Policia Local de Navàs proposa mesures per unes vacances més segures

imatge

La Policia Local de Navàs farà una campanya, de l’1 de juliol al 30 de setembre, per donar servei a les famílies del poble mentre disfruten del període de vacances, amb l’objectiu de millorar la seguretat en aquest període. La campanya porta per nom ‘Vacances segures’.

El principal objectiu de la campanya és donar un valor afegit als ciutadans/es de Navàs. El què es persegueix és donar certa tranquil·litat als nostres veïns perquè puguin gaudir de les seves vacances, sabent que si en la seva absència s’esdevé quelcom a casa seva, tan bon punt en tingui coneixement la Policia Local, li serà comunicat amb tota rapidesa i garantia.
La Campanya “Vacances Segures” permet millorar el servei de prevenció envers la seguretat ciutadana, ja que la Policia Local dins les seves funcions establertes legalment disposarà d’una informació addicional amb la qual, el fet de conèixer de quins habitatges es troben absents els seus veïns, permetrà millorar la tasca de vigilància.
La custòdia de les claus de casa també és un altre de les opcions que s’ofereixen, per poder actuar en cas d’emergència.
Les claus que es facilitin a la Policia Local es tancaran hermèticament amb un precinte de seguretat numerat i seran dipositades en una caixa forta. Tot el procediment es farà davant dels interessats i es tornaran una vegada acabin les vacances.
Per a més informació cal adreçar-se a les oficines de a la Policia Local de Navàs o bé trucant al telèfon 93 839 05 55.
En el mateix fulletó que s’ha repartit als establiments del poble, també hi han recomanacions generals, com tancar bé portes i finestres, no fer difusió pública de l’absència a través de les xarxes socials, demanar la col·laboració activa dels veïns, no portar el clauer amb l’adreça del domicili, ni amagar-les vora la porta o al jardí, baixar les persianes, dipositar els objectes de valor en caixes fortes d’entitats d’estalvi, marcar els objectes de valor i prendre nota de la numeració dels aparells electrònics, assegurar-se bé de tancar les portes del pàrquing i avisar ràpidament a la Policia Local en observar persones alienes al barri o en sentir sorolls inusuals en habitatges veïns.
L’Ajuntament de Navàs agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, que ha donat suport logístic en aquesta campanya.

Compartir:

Darrera actualització: 01/07/2014 10:13 Total visites: 2983