Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

L’enòloga Queralt Orriols fa una xerrada a Navàs per com optimitzar la verema

imatge

Aquest divendres, 22 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala d’actes de la Biblioteca de Navàs, la tècnica en viticultura i enologia Queralt Orriols, del grup Roqueta, parlarà sobre la verema i com fer la collita del raïms per a una òptima producció de vi.
La verema és un moment concret de la producció de vi, que requereix un treball previ de cara a obtenir un raïm de qualitat i a partir d’aquí, un processament de la matèria primera que culmina al celler.
L’enòloga vol fer una xerrada interactuant amb els vinyaires, per saber els seus interessos concrets i els dubtes que puguin tenir sobre, en quin moment i com s’ha de fer la recol·lecció dels fruits de la vinya.
Les inscripcions són limitades i s’han de fer a través de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Navàs, al mail oac@navas.cat o bé al telèfon 93 8390022.
Aquesta activitat s’adreça als vinyaires de Navàs i comarca que tinguin interès per aprofundir en les tècniques del correu de la vinya i treure’n el màxim de profit i qualitat.

La fotografia és de Ricard Clupés.

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 07:59 Total visites: 3650