Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs reconeix la tasca dels voluntaris de Protecció Civil

imatge

A L’alcalde de Navàs, Jaume Casals, acompanyat del cap de la Policia Local Jordi Martínez i el president de l’IPA Bages, Josep Fuster, han presidit l’acte de reconeixement als voluntaris de Protecció Civil de Navàs, que s’ha fet avui dissabte a migdia, a la sala d’actes de l’Ajuntament. Els tres han lloat la tasca del servei de Protecció Civil a Navàs, que va néixer el 1982 i s’ha anat consolidant amb el pas dels anys.
Membres de Protecció Civil de Cardona, Sant Joan de Vilatorrada i Figueras, han acompanyat a la desena de voluntaris de Navàs que han rebut un diploma com a mostra de gratitud per la tasca altruïsta i útil que fan a la societat civil en casos d’emergència i col·laborant amb les activitats socials, culturals i esportives que s’organitzen al poble, a la comarca o el país.
El president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Navàs, Josep Isaach, ha donat la benvinguda als assistents. Posteriorment han fet una visita a les noves dependències que tindrà l’entitat a l’edifici de l’Ajuntament.

Compartir:

Darrera actualització: 18/04/2015 12:22 Total visites: 3300