Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs traça el seu full de ruta en turisme

imatge

El municipi bagenc presenta als ciutadans/es el pla de turisme sota els eixos de l‘ecologia, la ruralitat en sintonia amb un segment de visitants que valoren la tranquil·litat i l‘autenticitat del territori i del paisatge. Navàs es vol situar com a element complementari del Berguedà, com a porta d‘entrada que n’és, i també de Cardona des de Palà de Torroella, i amb la mirada posada a Montserrat i Barcelona.

La sessió informativa va reunir alguns dels agents turístics privats del territori i va servir per explicar l‘anàlisi que s‘ha fet del sector i quines són les accions que cal dur a terme per posicionar el municipi dins l‘àmbit turístic. La presentació va anar a càrrec de la tècnica Goretti Vila i del regidor de turisme Joan Fernandez, que va explicar quines són les accions que ja s‘han dut a terme d‘aquest pla.
L‘Ajuntament de Navàs ja ha fet camí en els seus objectius. La trobada va servir per presentar el fulletó de turisme del municipi, del qual se n‘ha fet una primera edició de 10.000 exemplars, o el nou portal de web d‘aquest àmbit: turisme.navas.cat. Elements que han de servir per poder participar a les fires de turisme i ser presents a les oficines de turisme del territori. També es va explicar que el pla de senyalització ja s‘està tancant amb Diputació de Barcelona i que es començarà a implementar en els propers mesos, així com el catàleg de Patrimoni que també està en curs. Una de les novetats amb les que s‘està treballant és el Circuit Fix d‘Orientació que s‘està fent entre Castelladral i Sant Cugat que pretén atreure els amants de l‘Esport i el públic familiar.
L‘alcalde de Navàs, Jaume Casals, va tancar l‘acte afirmant que “cal que Navàs es cregui el seu valor i el seu atractiu“ i va fer un balanç positiu de de la feina
Per més informació es pot visitar el portal turisme.navas.cat

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 07:48 Total visites: 3583