Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Xerrada sobre tractaments ecològics a la vinya

imatge

Aquest dijous a partir de les 8 del vespre, al restaurant 6 Sentits de Navàs, el grup de vinyataires convocats per la regidoria de Món Rural, farà una trobada per valorar i millorar la última edició de la Mostra de Vins, alhora que vol recollir propostes i programar altres activitats relacionades amb la vinya i el vi.
Com que en altres reunions s’havia mostrat interès per fer una xerrada formativa relacionada amb els tractaments ecològics a la vinya, s’ha convidat a un especialista com Ricard Coll per parlar sobre l’ús d’abstractes vegetals al conreu de ceps.
Un dels principis bàsics de l’agricultura ecològica és: “nodrir el sòl per nodrir les plantes”. Això és particularment cert en el cas de la vinya, on la noció del sòl és molt important. S’ha de procurar, doncs, mantenir o millorar la fertilitat del sòl. Des d’aquesta premissa s’abordarà el tema dels tractaments ecològics per a la bona salut dels cultius vinyaires.

Per tancar l’acte s’ha previst un sopar a peu dret, al mateix restaurant 6Sentits, a base d’un variat buffet de platets i vins, al preu de 15 €.

Per a més informació a l’OAC de Navàs: 93 839 00 22

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 07:57 Total visites: 2741