Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Recollida de mobles i trastos vells

És molt fàcil desfer-te d'un moble o d'un trasto que no vulguis. Ho pots portar directament a la Deixalleria (dins de l'horari d'obertura) o sol·licitant el Servei de Recollida Domiciliària de Mobles i Trastos; et volem facilitar aquesta feina per tal d'evitar que llencis aquest trastos al carrer o a qualsevol indret del municipi o dels municipis veïns.

Quin tipus d’objectes recollim?
Tots aquells objectes que et vulguis desfer i que es generen a la llar, que pel seu volum no es poden dipositar en els contenidors de carrer, o bé aquells que són difícils de portar a la deixalleria: sofàs, portes, mobles, cadires, persianes, sunyers, matalassos, ...

Quins no recollim?
Runa, sanitaris o objectes similars, si s'han fet obres a l'habitatge.
Residus especials de petit volum, aquests s'han de portar a la Deixalleria o bé quinzenalment a la Deixalleria mòbil situada a Pl. Antoni Gaudí, al costat del mercat a Navàs o bé, quinzenalment els divendres a Palà Torruella.

Quan i com es recullen els mobles i trastos vells a Navàs?
Aquest servei és realitzat per un vehicle que circularà quinzenalment pel nucli de Navàs (dissabtes al matí), només passarà a recollir els mobles i trastos vells d'aquelles zones en que s'hagi sol·licitat el servei de recollida a l'Ajuntament i s'hagi acordat el dia i la zona de recollida, per això és important recordar quins són els sistemes per sol·licitar el servei de recollida.

ATENCIÓ!!!

La data de recollida no serà en ferm fins que rebi la confirmació de la mateixa o bé la proposta d'una nova data de recollida (en cas de que el dia proposat estigui cobert).

La reserva s'ha de fer com a mínim amb 6 dies d'antelació.

Recorda, és un SERVEI GRATUÏT per a particulars.


Quins sistemes tens per sol·licitar el servei de recollida de mobles i trastos vells?
Per a la petició del servei cal realitzar sol·licitud prèvia, que podeu fer:

1. Per telèfon

Trucar al telèfon de l'Ajuntament de Navàs 938390022, regidoria de Medi Ambient. De dilluns a divendres de 9-14 h. Concertarem un dia i passarem a recollir-los per contenidor més pròxim de casa teva.

 

2. Correu electrònic, mitjançant el següent formulari de reserva on-line:

Dades de la persona/empresa/entitat
* Nom:
* DNI:
* Adreça:
* Codi postal:
* Municipi:

Dades de contacte
* Forma comunicació: Correu electrònic
* Adreça i telèfon:


Dades per sol·licitar el tràmit

* Data recollida:
* Domicili recollida:
* Objecte a recollir:

 

Compartir:

Darrera actualització: 07/04/2017 10:49 Total visites: 1187